De diensten van DcCloud

In tegenstelling met de meeste andere leveranciers van Cloud producten stellen wij software programma's voor op onze servers, maar U geniet ook van de diensten van DcCloud.

Wij houden ons graag bezig met de updates, het overhevelen van gegevens of programmas's vanuit uw pc's, en meer ingewikkelede configuraties van andere producten zoals de databases, en dit alles aan een matig forfaitair of uurtarief, te bespreken volgens uw specifieke vereisten.
Onze vennootschap is actief in deze branche seder 1979 !

Dataconsult waarborgt het correct functioneren van de hardware.
In geval van defekt worden de stukken door onze onderaannemer snel vervangen.

Wat betreft het operating system en de andere geinstalleerde programma's nemen wij geen verantwoordelijkheid, noch tijdens de startfase, noch gedurende het normaal gebruik van de server of na de updates.
Onze keuze gaat echter naar de beste producten van de markt, die sedert geruime tijd zichzelf hebben bewezen, zoals bv. Microsoft Windows Server 2012 R2. 
Mochten er toch software problemen voorkomen dan zullen wij alles in het werk stellen om in de kortste tijd een oplossing te vinden.

Elke nacht wordt er automatisch een volledige "image" backup van de server verricht.
Na drie dagen herbegint de cyclus, men beschikt dus steed over de veiligheidskopijen van de drie laatste dagen. Deze veilighheidskopijen laten toe snel de server te "restoren" in de staat waarin hij was op het moment van de backup.
Een image backup laat U niet toe individuele bestanden terug te winnen. Individuele bestanden kunnen op talrijke manieren bewaard worden op uw eigen locale Pc's of op DropBox, Microsoft OneDrive of Google drive. Het programma voor het delen van documenten dat kan meegeleverd worden, kan ook voor veiligheidskopijen zorgen, zelfs met behoud van opeenvolgende versies van eenzelfde documenten.
Het id dus zeer belangrijk, ingeval van problemen, met ons contact op te nemen ruim voor het verlopen van de drie dagen.

Klik HIER voor contactformulier

Print Friendly, PDF & Email

Dit bericht is ook beschikbaar in: Frans